Διανομή Τροφίμων για τους ωφελούμενους ΤΕΒΑ της ΠΕ Λακωνίας - ΝΕΑ

Η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, με επικεφαλής εταίρο (Δικαιούχο) την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, η οποία υλοποιεί δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), στα πλαίσια των Αποκεντρωμένων προμηθειών,

Περισσότερα...

Διανομή Τροφίμων για τους ωφελούμενους ΤΕΒΑ της ΠΕ Μεσσηνίας - ΝΕΑ

Η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, με επικεφαλής εταίρο (Δικαιούχο) την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, η οποία υλοποιεί δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), στα πλαίσια των Αποκεντρωμένων προμηθειών,

Περισσότερα...

Διανομή Τροφίμων για τους ωφελούμενους ΤΕΒΑ της ΠΕ Αργολίδας - ΝΕΑ

Η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, με επικεφαλής εταίρο (Δικαιούχο) την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, η οποία υλοποιεί δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), στα πλαίσια των Αποκεντρωμένων προμηθειών,

Περισσότερα...

Παράταση Δράσης

Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου, παρατάθηκε η υλοποίηση των παρεχόμενων Συνοδευτικών Μέτρων ΤΕΒΑ 2018-2019 από τη Διάσταση Παρεμβάσεις Κοινωνικής Καινοτομίας ΑΜΚΕ στις Κοινωνικές Συμπράξεις των Π.Ε. Αργολίδας, Λακωνίας και Μεσσηνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος (Ε.Π.) Επισιτιστικής και Βασικής υλικής συνδρομής (ΤΕΒΑ) έως την 31/12/2021.

Περισσότερα...

TEBA: Διανομή τροφίμων και σχολικών ειδών από 8 έως 20 Ιουλίου για τις Π.Ε Αργολίδας, Λακωνίας και Μεσσηνίας

Γνωστοποιήθηκε ο προγραμματισμός των διανομών τροφίμων και άλλων ειδών προς τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στις Π.Ε. Αργολίδας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.

Η επόμενη διανομή είναι προγραμματισμένη για το διάστημα από τις 8 μέχρι και τις 20 του ερχόμενου Ιουλίου.
 

Περισσότερα...

Διανομή Τροφίμων για τους ωφελούμενους ΤΕΒΑ της ΠΕ Μεσσηνίας

Υλοποιήθηκε την Μεγάλη εβδομάδα, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, το Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ΤΕΒΑ/FEAD  2014-2020 στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, το οποίο περιλαμβάνει την διανομή βασικών διατροφικών προϊόντων σε ωφελούμενους που πληρούν  τα απαιτούμενα κοινωνικά κριτήρια.

Περισσότερα...

ΟΜΑΔΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΕΒΑ ΤΗΣ Π.Ε ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Την Παρασκευή 12 Ιουνίου και ώρες 12:00-13:30 θα πραγματοποιηθεί ομαδική Συμβουλευτική με τίτλο : Ανάπτυξη Συναισθηματικής νοημοσύνης. Συναισθηματική επάρκεια σε παιδιά και εφήβους.

Περισσότερα...

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΕΒΑ ΣΤΗΝ Π.Ε ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020 θα πραγματοποιηθεί ημερίδα Συμβουλευτικής για ωφελούμενους του ΤΕΒΑ στην Π.Ε Λακωνίας στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΕΒΑ 2018-2019 των Κοινωνικών Συμπράξεων των Π.Ε Αργολίδας, Λακωνίας και Μεσσηνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ΤΕΒΑ/FEAD 2014-2020.

Περισσότερα...

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΕΒΑ ΣΤΗΝ Π.Ε ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020 θα πραγματοποιηθεί ημερίδα Συμβουλευτικής για ωφελούμενους του ΤΕΒΑ στην Π.Ε Μεσσηνίας στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΕΒΑ 2018-2019 των Κοινωνικών Συμπράξεων των Π.Ε Αργολίδας, Λακωνίας και Μεσσηνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ΤΕΒΑ/FEAD 2014-2020.

Περισσότερα...

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΕΒΑ ΣΤΗΝ Π.Ε ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Την Πέμπτη 28 Μαΐου 2020 θα πραγματοποιηθεί ημερίδα Συμβουλευτικής για ωφελούμενους του ΤΕΒΑ στην Π.Ε Αργολίδας στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΕΒΑ 2018-2019 των Κοινωνικών Συμπράξεων των Π.Ε Αργολίδας, Λακωνίας και Μεσσηνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ΤΕΒΑ/FEAD 2014-2020.

Περισσότερα...

Διανομή Τροφίμων για τους ωφελούμενους ΤΕΒΑ της ΠΕ Λακωνίας

Την Τετάρτη 14 και 15 Απριλίου 2020 πραγματοποιήθηκε η διανομή ταυτόχρονα σε όλους του Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, ειδών διατροφής. Η διανομή έγινε  στους Δικαιούχους  του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ)  που  έχουν επιλέξει να είναι και  ωφελούμενοι  του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).

Περισσότερα...

ΟΜΑΔΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΕΒΑ ΤΗΣ Π.Ε ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Την Τρίτη 26 Μαϊου και ώρα 17:00-19:00 η ΔΙΑΣΤΑΣΗ Παρεμβάσεις Κοινωνικής Καινοτομίας ΑΜΚΕ διοργανώνει Ομαδική Λογιστική Συμβουλευτική για τους δικαιούχους ΤΕΒΑ της Π.Ε ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ με τίτλο «Διαχείριση Οικογενειακού Προϋπολογισμού».

Περισσότερα...

Διανομή Τροφίμων για τους ωφελούμενους ΤΕΒΑ της ΠΕ Αργολίδας

Από την Μ. Δευτέρα 13.4.2020 έως και την Μ. Τετάρτη 15.4.2020 πραγματοποιήθηκε διανομή ταυτόχρονα σε όλους του Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας ειδών διατροφής. Η διάθεση των προϊόντων για λόγους δημόσιας υγείας έγινε με αποστολή κατ’ οίκον των προϊόντων τα οποία δόθηκαν σε μεγάλες ποσότητες αναλογικά με τα μέλη της κάθε ωφελούμενης οικογένειας. Οι δικαιούχοι του προγράμματος, επισημαίνεται παρέλαβαν την ποσότητα που τους αναλογεί, στο χώρο κατοικίας τους με την επίδειξη του Δελτίου της Αστυνομικής τους Ταυτότητας και του αριθμού ΑΜΚΑ.

Περισσότερα...